Anotace: ...
Ztrácíšvůni dálekbosá chodímv rosev trávě
rozpuštěných vlasůdotýká se on
je to vítr
cošeptá...pojď...
do tajů mezi stínyza uchem mám zase kopretiny
Příjemně jarní a zároveň mysteriózní, asi jako obrazy od Preislera. A ty já moc rád :-)
20.05.2013 00:02:31 | Amonasr
Děkuju :-)
20.05.2013 06:44:35 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?