Anotace: Život se s námi nemazlí.Nezbývá,než to s ním vydržet až do konce.
Stánek s pizzou a mrazivý večer
někdo řídí moje činy
nejsem pyšný raději bych brečel
nemohu se zbavit viny.
Skládám báseň přitom trpím
pomůže mi dále žít
polibek tvůj jako kopí
v srdci díru budu mít.
S mnohým jsem se dávno smířil
tvoji lásku já si přál
k jinému tvůj úsměv mířil
na tváři ho krátce hřál.
Ač stokrát jsem byl tvoje zlato
neuspěl jsem v testu
na jiné jsem házel bláto
teď nevyhnu se trestu.
Byl to omyl vše jsem zkazil
mám bez adresy obálku
a v ní život co jsem prožil
k tomu kvítko z korálků.
Vůbec nevím co dál bude
jak se z toho dostanu
bájný Fénix láskou spálen
kdy z popela zas povstanu.