Blondýna s vráskama

Blondýna s vráskama

Anotace: njn

dej si radši panáka zlato
řekla mi zpocená blondýna
hlasem brouka
v hlavě měl jsem
ten její hlas
šelest andělů
když usínaj v hloučku
na Václaváku
celá tahle obloha
kreslí kosočtverec
radosti
a ctnosti
duchovní potkal jsem
v metru
zaprášená pravda
schovaná pod sedadly
v zapomnění
válí se jak slizký brouk
její hlas
patetické blondýny
s vráskama padesátnice
její kostnaté ruce
mě ohmatávají
jak kdyby mi chtěly
vysát z těla
poslední zbytky radosti
stejně to dopadne vždy stejně
piju sám na žal
Autor Smeták, 19.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek a konec bezva.Uprostřed mně mate příliš moc obrazů a děj se tím poněkud ztrácí.

19.01.2007 15:12:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí