Miluji tě...
Anotace: pro mou lásku...
Krásné zlaté slunce, vyšlo na nebe,
a je myslím stále jenom na tebe...
I kdyby déšť padal,
nepřestávám nadál,
myslím, ví to každá květina,
láskou prosycená je i krajina...
A když večer vyjde měsíc,
myslím na tě asi nejvíc!!!
Jsi má láska, sladká, jediná,
s tebou na rtech prostě usínám...
Přečteno 774x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (0)