Felicita
Anotace: Písnička Felicita a moje fantazie....
Nová šlápka v kraji, všichni ji znají!
Zařval jí tatíno, potom i bambino!
Má krasné boky, jdou z ni šoky!
Vlasy od půlnoci, uz mě má v moci!
Ústa barvy vína, už jdu do klína!
Už z celé té loci, není mi pomoci!
Zná svojí cenu, přesto si ji vemu!
Ráno u oltáře, line se záře!
Spojil nas padre, žijem v Sierra Madre!
Někdy však pláče, vemu ji do náruče!
V časech flámu, dáme si kávu!
S holkou jak kafe, dobře to blafe!
Nic mi nevyčítá,
moje Felicitaaa!
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (0)