Možná
Možná jsem
jen hračka v dětským pokoji,
co byla kdysi fajn,
co dávno smutní
pod Tvou postelí
se smetím vytvořených
lajn
Věř tomu
nebo ne,
i hračka jednou zatouží
...
Stát Ti po boku?
Ne, to ne.
Jen vzhlédnout
tichem před bouří
Komentáře (3)
Komentujících (3)