Anotace: Prostě mi chybí láska a tak si tu tvořím neexistující dvojici:(
Na noze cítím konipase
šimrá on i tvůj vous
Držíš mě pevně v pase
do rtů jemně jsi mě kous
Díváš se do očí mi upřeně
úsměv na rtu se ti objevil
Říkáš,že žiješ jen pro mě
vzpomínám jak přede mnou ses zjevil
Do tvých očí nedá se nedívat
jsou jak safíry třpytivé
Na Tebe musím se stále usmívat
doteky Tvé jsou tak líbivé
Že osud mi tě vybral
v to má krásko věřím
k oslovení tě jsem se sebral
Tobě své srdce svěřím
Naše láska hranic nezná
Tak kdo nás sezdá:)