Óda na Voda
Anotace: Já miluji tebe, ona miluje jeho...a on miluje Vodu.
Pod hladinu tělo se ponoří,
úd vzrušením se mu ztopoří
Konečně jest se svou láskou
průhlednou vlnící se kráskou
Tahá ho k sobě zespoda
Voda
Pít či nepít; pít
Zamilován být
Splynout v jedno tělo,
co by se slastně chvělo,
když milenec druhému se oddá
Voda
Proudem teče vodopád ústy,
vleče se do útrob,
kde pramen ústí
plní komory vzorně
milenka v tekuté formě
medicínu od Amora podá
Voda
Pro ni stal se kompletní,
dnešním dnem bude topit se v ní
Ulehá na dno, navždy jsou pár,
než nastane jejich var
Dar života je tato óda
Voda
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: ZENITZERO666
Komentáře (1)
Komentujících (1)