Podlamují se,
chvějí se,
třese se,
cítíš,
buší,
snad?
Ocitnout se mezi živými.
Dotyky býti mocnými.
Vydechnout čistou svobodu.
Usmívat se bez důvodu.
Uhranout pouhým pohledem.
Dívat se na vše s nadhledem.
Probudit hluboko skryté.
Přesvědčit, že je vše vryté?
Lásko,
jsi součástí nás všech
jsi smítko na mých rtech,
jsi nepostradatelná,
jsi nevysvětlitelná,
jsi oporou i zkázou,
jsi pouští i oázou,
jsi důvodem štěstí,
dokážeš udeřit pěstí!
Lásko,
chybíš mi.
Je to pěkné, lehce se to čte.
Jen dvojverší
"jsi důvodem štěstí,
dokážeš udeřit pěstí!"
mi zní trochu kostrbatě
04.11.2015 21:19:27 | Dis-Con-Nect-Ted
Zajímavě napsané,téma je sice časté,ale způsob?
Nevím jestli to byl záměr,ale ten rytmus mi přijde
jako milování stupňující se až k orgasmu.Na konec
bych dal možná vykřičník.
Líbí se mi to.
10.06.2013 00:32:32 | Jozef Bojanovský
Láska je velmi vděčné téma, na druhou stranu velmi používané a tudíž ohrané, potom je třeba sáhnou k nějakému originálnímu ztvárnění, a nebo se trefit do pocitů čtenářů...
27.05.2013 23:41:36 | Robin Marnolli
pravda, ale pokud se člověk potřebuje vypsat zrovna o ní, pak ohrané je to pro ostatní, ne pro autora!
27.05.2013 23:42:47 | xxxxx