Sluneční Květině
Anotace: Než zase rozkvete
Sbírka:
Barborce
Sluníčko stůně, pohasíná
Ani ten měsíc nezáří moc
Oba teď náhle oblila zima
Není moc síly přes tu nemoc
Vzdáleni jsou a chybí jim blizkost
Setkání je v nedohlednu
Měsíc se těší na jeji výsost
Až skončí ta zima
zima jak v lednu.
Pak kvítek můj rozmilý nádherně vykvete
a drobný čmeláček cestu si najde
Ví přesně co hledat, tu vůni si nesplete
zamíří přímo ke spanilé Báje.
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (2)