Dotýkat se pocitů zpravidla znamená pustit se do hazardní hry s osudem - ale zač by jinak život stál...? ;-) Píšeš až na dřeň - to je skutečná poezie :-)
29.05.2013 16:34:50 | Amonasr
:-))..osud..život..oboje je hazard se skrytou dávkou šílenství..
..tak proč toho nevyužít k psaní..že..
..neb lidé našeho druhu (vyhýbám se slovu básníci)..;-)
..prostě musejí být šílení..když v pomíjívých věcech..
..nacházejí věčnou ideu..
:-)))
29.05.2013 17:54:28 | isisleo