Anotace: Vím, že krásný je žít, před tvým domem stojím, chci tvé vlasy políbit. Kreslím prstem do skel pouličních lamp, láska je ta bouře, kterou v sobě mám, láska je síla, pro kterou žiju, umírám
Krásný je žít
Chytám vítr do dlaní
barev pás je mi závratí
jsem kůň v trysku bez opratí
Neznám lepší znamení
láska černý mraky rozhání
a zlé se v dobré obrátí
Tak půjdu tam
kde oceán
hrany světa smyje
jinou krásu nehledám
tobě patří mé melodie
Vím, že krásný je žít
před tvým domem stojím
chci tvé vlasy políbit
Kreslím prstem do skel pouličních lamp
láska je ta bouře, kterou v sobě mám
láska je ta síla, pro kterou žiju, umírám
Cítím tu opojnou sílu v tepnách svých
Cítím, jak mě unáší tvůj jemný smích
Bílé paže tvé
s nebem propojím
a když v písku tančíš
svá trápení, v dál odhodím
Růže dál budou kvést
třeba i v sutinách skal
to všechno v paměti mám
když se probouzím do zimních rán
Cítím tu opojnou sílu v tepnách svých
Cítím, jak mě unáší tvůj jemný smích
(Hanuš Šparlinek, 30.5.2013)
Malinko neučesané... ale komu by to vadilo, když je v tom všechna ta hloubka citu?
Není nic krásnějšího, než s tím pocitem zamilovanosti v žilách zavřít oči a nechat si větrem rozcuchat vlasy...
30.05.2013 23:58:37 | La Ragazza con Bandiere Ceche