Chci...
...
Chci být větrem ve Tvých vlasech
když Tě něžně škádlí
Chci být jiskrou ve Tvých očích
co tak krásně pálí
Chci být klidem ve Tvé duši,
okem hurikánu
Chci být žárem, co Ti ruší
spánek takhle k ránu
Chci být sluncem, co Ti svítí
na kroky Tvé z nebe
Chci být s Tebou v lučním kvítí,
chci být částí Tebe...
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, Jack Salmon
Komentáře (0)