Kdyby II.
Anotace: Vím, koho chci...
kdyby pravda byla
znovu že se narodím
nechtěl bych
kdyby mi Bůh byl
opět život nabídl
nechtěl bych
kdyby se láska byla
srdci zase ukázala
nechtěl bych
ze strachu
že bych neměl
TEBE
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Zrska, Jiná, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)