Lásky idea
Anotace: Cit ze světa idejí.
Ve světe idejí,
leží tvá předloha
Zasněně hledím k ní,
je jak noční obloha
Půjčuješ si její míry,
pohled, city, názory,
které vracíš zpět o chvíli,
jak mění se ti obzory
Vidíš ji jako svůj
dokonalý v zrcadle odraz,
tak má i obdiv můj
tvůj éterický obraz
Jednoho dne, snad,
si půjčíš sebe se vším všudy,
zůstaneš tak napořád,
ke mně vede cesta tudy
Komentáře (0)