Kdyby III.
Anotace: Život lásky je nekonečný
Kdybychom uměli žít
bez dechu, bez vody a bez slunce,
vesmír by se nám otevřel
a my bychom se vydali
do nekonečné dálky.
Já však vím, že musíme
dýchat, pít a zrát,
proto jen země nás poutá
sevřením života
na jedno místo.
Přece jen volání touhy
po věčnosti bez hranic
nenechá nás zemřít
v šeru nicoty
prázdného bytí.
A my se vydáme vstříc
setkání s životem
lásky
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, Inna M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)