Bylo nebylo a není
Anotace: O rozchodu. O vzpomínkách, co mi zbyly a snad zbydou.
Láhev červenýho vína
na zválený louce
ano, jsem jiná
Tvý prsty na kytaře
pevný, jemný, něžný, hravý
hladily mi stejně tváře
Tvých vlasů vůně
co měly stejný odstín jako mé
a v tvých očích hloubka tůně
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)