Vešla do mě tma
Vešla do mě tma, a je to tisíc let zpátky
neuhýbala jsem - nebyl prostor ve vakuu
ty našels mě, jak barev lítost pociťuju
a nicotu rozsekal na maličké plátky
Město v pološeru lehce, tiše zpívá
ukolébavkou hostíš mou náruč
v jistotě klimbám, lásku mě nauč
melodie do ucha se vkrádá živá
Věcnost pustils, držíš zlato
miluji tě
miluješ mě?
hrozně křehké, žílou spjato
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavel Vlček, Krahujec
Komentáře (0)