Miláčku, pověz mi
kdy jsi poprvé pocítil tu změnu
že něco je v nepořádku
že už to není jako dřív
Řekni mi pravdu,
už nechci, abys mi lhal
dost bylo sladkých slov
dost bylo tvých pohádek
co jsi mi do hlavy cpal
Neboj se, nebudu vyvádět
jen mi pověz pravdu
nic víc slyšet nechci
a prosím nech si ty fráze
že tě to mrzí
a že ti na mně pořád záleží
Cítím to napětí mezi námi
a to, že nemůžeš mluvit
mě utvrzuje v tom
že pravda někdy bolí
Ale neměj obavy
já se jen vybrečím a půjdu dál
nemá smysl, abys mi lhal
chci to slyšet, tak povídej…
Miláčku, pověz mi
kdy jsi zjistil
že už mě nemáš rád
tak jako dřív
že něco je jinak
a ty nevíš co s tím
Cítím to napětí mezi námi
tvý slova jsou tak prázdný
a úsměv s sebou odnesly slzy
Ale neboj, zlato,
já se z toho dostanu
teď když znám pravdu
můžu jít zas kupředu…
Miláčku, pověz mi
kdy jsi poprvé pocítil tu změnu
že něco je v nepořádku
že už to není jako dřív
Miláčku, pověz mi
kdy jsi zjistil
že už mě nemáš rád
tak jako dřív
že něco je jinak
a ty nevíš co s tím
Miláčku, tak řekni mi konečně pravdu
i když způsobí bolest
musím to vědět, ať můžeme jít dál
tak na co čekáš, prosím, mluv
Miláčku, pověz mi pravdu…
i proto může být důvod...zrovna prožívám to samé, z té druhé strany-tak dlouho jsem mlčela,a teď jsem ta špatná...přitom jsem se snažila o pravý opak :( někdy je to těžké
06.06.2013 20:27:40 | Kutinečka
chápu, že ani pro toho druhého to nemusí být lehký, ale stejně si myslím, že by si lidé měli říkat pravdu, ať už je jakákoli..:)
14.06.2013 20:29:20 | Nikdo_