Touha
Ve vlasech vítr
s vůní doteků
a v očích přání,
co se neplní.
Na rtech sny
z lačných polibků
a v dlaních teplo
navíc …
Do copánku spletená
touha
umocněná léty
čeká
na střípek okamžiku
společných tónů
Přečteno 523x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, kudlankaW, Psavec, Jozef Bojanovský, KatkatkaW, maliska
Komentáře (8)
Komentujících (4)