Anotace: Bylo to krásné období, tu opojnou vůni prvních milostných vzplanutí cítím ještě teď, když si to s úsměvem po těch letech čtu... To předmaturitní rozechvívání jiskřilo těmi nejsvěžejšími barvami...
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
TOUHA
Cítíš jak voní sníh
:-)))..ouhaouha...ach ta touha..ta nadělala nepokojů v srdci i duši..
..jsem ráda, že s věkem..ji chápeme bystřeji.. :-))) :-)))
05.06.2013 16:47:20 | isisleo
:-))) Omlouvá mě snad, že mi bylo asi sedumnáct a byla to třetí nebo čtvrtá moje básnička... :-))) Dávám sem ty úplně první věci hodně váhavě, přece jen už mi je třiapůlkrát víc, ale když Liter tenkrát nebyl, tak ať se ty prvotiny taky aspoň jednou juknou do světa... :-)))
05.06.2013 17:20:25 | Amonasr