Anotace: ..koment k poetovi..díky............navodil mi vzpomínky na uplynulé dny a na budoucnost :)
kde láska sídlí
???
v očích ..
v každém pohledu
ve zvlněných bocích
na dětském pískovišti??
v třpytivých vločkách na ledu
v každé Tvé stopě
utopené v mechu
včerejších něžných doteků
a v noci v měsíčním světle
když v tichu melodii slavičí
prodchnutá slastí
zpívám
...bez dechu