Anotace: na kompromisy bude dost času až zestárneme
výstražnej signál
v mojí hlavě
na dveřích metra
ještě jednou deset minut
něžně se přitisknout
na tvý rty... napořád
a ruce na bocích, zádech, ramenou
a hlava na tvym srdci
kissácký masky
a jediná kiss
k narozeninám
a ke všemu, co sem kdy chtěla
tak na mě jen
polož ruce
a nech mě být šťastná
na Florenci
v půl jedný ráno
mezi obrazy mojí nekonečný snahy
jen já a má drahá Anglie