Se mnou
Už pomalu usínají ptáci
Zapaluju svíčky
Konečně přichází už noc
Když jsem tu sám
Tak myslím na tebe
Tiše volám o pomoc
Nějak sem patříš
Do lesa
K řece
Pod stromy
Nějak vždycky
Jsi to ty ...
Když se teď podívám na nebe
Už skoro vidím hvězdy
Třeba nějaká spadne
A já si tě budu přát.
Do noční samoty.
Do lesa
K řece
Pod stromy -
Se mnou
15.6.2013
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: Liduška, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)