Anotace: už brzy přijde ten čas ......
žádná bouře kolem nás
nezmění to krásné co je v nás
každý z nás má ve svém nitru
lásku kterou touží žít
a pro kterou bude mít smysl žít
je jedno kolik je ti let
aby jsi nemohl změnit svůj svět
neboj se nastavit své lásce
svojí líc
a jdi jí se svým srdcem vstříc
protože nad lásku nic krásnějšího není
a milování dává naplnění tvému snění
touha kterou ve svém srdci máš
jinak než lásky nerozdáš
protože jen opravdový cit
může naplněním tvé lásky být