už mě nevidíš
tak jak jsi mě viděla dřív
rád zůstal bych s tebou
ty však uhýbáš mi stranou
minci na cestu mi dáváš
a s mými city opět si zahráváš
snad poslouží mi jak propustka do pekel
snad již brzy někoho stopnu, abych tam brzo dojel
ty znáš proroctví jenž se mě týká
bohužel rozhodla ses být jen ta druhá
ta jenž milovat budu
leč k smrti neukáže mi cestu
snad lekáš se mé temnoty
jenž dřív měla si tak ráda
už nevidíš mé city
a obracíš se ke mě zády...