...
Jepičí život našeho vztahu,
Přirovnám k výletu do kosmu-na mléčnou dráhu,
Toliko krásy za tak málo času,
Pozvolna projíždět kudrnky vlasů.
Polibek vlhký jak ranní tráva,
Spojení s Tebou mi teda dává.
Dává mi něco, co neměl jsem dlouho,
Snad někam to povede,
Proklatá touho!
Komentáře (0)