Anotace: Dnes už si nejsem úplně jistý, jestli ten zmatený jsem nebyl spíš já. V sedmnácti, ani ještě dlouho potom, jsem totiž ještě netušil, že do ženské (dívčí) duše není možné nahlédnout a tím méně jí porozumět... ;-))
Sbírka: Retro ze šuplíku I.