Složitá
Zjednodušeně složitost brát nelze
teprve pak se dál nekomplikuje
k know-how nevedou jen lidské konexe
nepatřím k těm, kdo klikáním likuje
imidžovic přátel z displeje kšefty
ahoj, dej mi hlas, dva, já ti vodfouknu
odpovědí pět, šest.. belieberek slety
ve vířivce řešit, kýženou loknu
fanynek klanů vampýrských idolů
miluji-li Tě přespříliš na míru
lásko, prostší víc než složitá, jdi dolů
z veder na pól, ke mně, z hrobů vampýrů
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, přechodná záležitost
Komentáře (0)