Vláda
Anotace: Je má první Tak mi ji zkritizujte
Tvé srdce je křehké,
zranit se dá,
mám nad tebou vládu,
musíš se vzdát.
Možnosti nejsou,
ztartili se v davu.
Měls šanci prchnout,
ale jen na začátku.
Teď hraješ vabank,
není šance vzít vše zpět.
Přítele s zradil
jeho lásku o níž s věděl.
Svou něhu dali jste oba
mě!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)