Věřit
Anotace: Je to psdané jako by to říkal kluk Tak řekněte jak ten pokus dopadl
Tvé srdce je tvrdé,jak skála
Nedala s mi šance,
jenom sis hrála.
chci tě aq ty to víš.
Přeju si mít tě,
držet v náručí.
Přes chlad
,který ti na očích,
dokážu věřit,
milovat s snách.
Věřit že tvé srdce dokáže hřát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)