Střípky lásky
Anotace: jen takový střípek lásky
klíč v zámku zachrastil
ač jsem se snažil
odemknout tiše...
...ptáš se
celá zmatená
proč jsem ti přinesl tu kytku
cítím
jak srdce ti nahlas tluče
dříve než vezmu tě do náruče
zašeptám:
jsi přece moje žena!
Přečteno 554x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, bogen, Jiná, Jan Voralberg, maliska, Lady Elleana, přechodná záležitost
Komentáře (3)
Komentujících (3)