KRÁSA ...
Anotace: Dnes jsem dostala více, než se sluší na jednoho člověka :o))))... a tak se chci s Vámi rozdělit :o)))
Krása
To je pohlazení v síni samoty
Krása
To je polibek na posledním schůdku vyprahlého srdce
Krása
To je náruč milované osoby v okamžiku nebezpečí
Krása
To je mlčení spolu, když jsme šťastní
Krása
To je melodie, která skrývá tajemství a touhu
Krása
To je, když si rozumíme
Krása
To je harmonie bez úsilí
Krása
To je souznění, které nepotřebuje další objasnění
Krása
To je čtvrtý rozměr života ...
Komentáře (0)