v bílém
také smrt má svého anděla
anděla s bílými křídly
jeho hlas jednou tě zavolá
spočineš mezi svými
na křídlech bílého anděla
razíš si poslední cestu
děkuji, věrný ženichu
dnes přišel sis pro nevěstu
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)