vysychá jezero tvých přání
a jen větvě sklání
osamělý strom
Je plný vzpomínek
dávných slibů
a v jeho kořenech zastavil se čas
neúprosná součást děje co se neusměje
plyne
a slunci západ nepromine
ztraceny záhony modrých vln
na kterých pluly
větrem hnány
touhy
srdcem odmítány
možná když z popraskané země
obraz složíš
a slzou pramenitou
žít mu dáš
pak pochopím
proč se usmíváš