KRÁSA ...
Anotace: Dostala jsem dnes více, než se na jednoho člověka sluší :o)))) Tak se chci s Vámi rozdělit :o)))
Krása
To je pohlazení v síni samoty
Krása
To je polibek na posledním schůdku vyprahlého srdce
Krása
To je náruč milované osoby v okamžiku nebezpečí
Krása
To je mlčení spolu, když jsme šťastní
Krása
To je melodie, která skrývá tajemství a touhu
Krása
To je, když si rozumíme
Krása
To je harmonie bez úsilí
Krása
To je souznění, které nepotřebuje další objasnění
Krása
To je čtvrtý rozměr života ...
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)