Přicházíš s večerem,
oděna v brokátu,
tvoje rty veselé,
mají chuť nugátu.
Naliji sklenky dvě,
Moet et Chandon,
touhou se začnu chvět
a pustím šanson.
Ta píseň bude mít,
text lehce frivolní,
srdce mé zahoří,
podobné pochodni.
Brokát tvůj odložím,
při tanci plouživém,
něžně tě položím,
v objetí dychtivém.
Spolu si lehneme,
na starý divan,
ten nugát nesměle,
ze rtů ti slíbám...