Diagnóza tohto sveta.

Diagnóza tohto sveta.

Anotace: Tento svet, tak zlý potrebuje lásku. Bez nej nemôže dobro existovať.

Noc plná omylov, komédie,
tragéd je známy.
Shakespearovská noc,
trocha tmy, hviezd,
noc plná schizofrénie.

To je pravá
diagnóza tohto sveta.

Svet plný
klanov, mafie,
klamlivých politikov.
Svet ty a ja,
môj a tvoj svet
vášnivých dotykov.

Noc / s tebou bez teba /,
tá večná potreba
písať srdcom pre Teba.

Noc spí na magnetických
vlnách Rock FM,
nesie svoje tajomstvá
a melódie...
Tak predsa
je noc plná poézie.

A rána krajšie
ako Tvoje sivomodré oči.
Môj život je
stále ako na kolotoči.

Ešteže báseň je hotová.
Autor bubinostar, 05.07.2013
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, poeta, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí