Teskná nemoc a léčba
Anotace: Víš má milá o své kouzelné moci, když váznu v teskné nemoci?
Dvacet kilometrů vzdálenosti,
mám to k milované Vznešenosti.
Dvacet kilometrů dělí nás,
láska tvá mému srdci je obvaz.
Bez tvé přítomnosti jsem nemocen,
v zápalu stesku jsem uchvácen.
Tvůj fotoobrázek lékem mi je,
a má duše se uzdravuje.
Však do úplného uzdravení,
počkám si na láskyplné políbení.
Já zdráv se s tebou budu smát,
v radosti budeme se objímat.
Komentáře (0)