Anotace: ..je vám 17 pohádáte se se svou dívkou a nevíte..tak požádáte Poetu....
Hezké, ale trochu i nebezpečné... Vzpomeň si na Cyrana... ;-))
06.07.2013 21:34:57 | Amonasr
Něco.s.nosem, víc nevím ;-)
06.07.2013 22:43:42 | poeta
Pomůžu si závěrem opsaným z Wikipedie, ale je to v té jedné větě vlastně řečeno: ... Cyrano „čte“ dopis, který zná nazpaměť, čehož si Roxana všimne, a ... pochopí, že Cyrano psal všechny ty dopisy. Roxana zjistila, že celou dobu milovala Cyrana a ne Kristiána...
06.07.2013 22:54:06 | Amonasr