Až zhasnou nebe
chci někam se schovat
budu muset najít Tebe
budu Tě potřebovat
Tvá náruč příjemná
skryje mě před studem
protože tma je tajemná
dovolí pohrát si s osudem
Po tmě se nestydím
se do očí dívat
ačkoli moc toho nevidím
chci spatřit Tě dotykem
chci Tě líbat