...
Vidím Tě v mlze,
zatím,
prostoupit Tebou skrze,
přání,
dobít pro Tě všechny tvrze,
i více,
před vším Tě ochránit,
mou duši pohltí, Tvá niterní svíce.
Spojit se v jedno tělo,
tužba,
co nejdříve by to chtělo,
prosba,
mé nitro se zase chvělo,
díky Tobě,
chci Tě mít u sebe,
přeji teď nejvíce, nejvíc sám sobě.
Komentáře (0)