Pořád tomu nevěřím
Že po tak dlouhé době
Zas byla jsi u mě doma
Byl to moc krásný pocit
Nedýchat vzduch pokoje sám
V noci ve dvou usínat
Mít tě v objetí a dýchat ti na šiji
Vzbudit se a pozorovat barvy duhy
Co vykouzlilo slunce na tvých řasách
Prsty bořit se v přírodních krásách
Podívat se do těch nejtajnějších míst
Jak jen jsem mohl tu samotu snýst??
Ráno posnídat sůl z tvých zad
A jako dezert dát si tvé rty
Skončily ty šedivé dny
V to už jsem ani nedoufal
Zulíbal jsem tě úplně celou
Nebyl kousek tvé voňavé kůže
Který by vynechaly mé rty
Oranžová růže jako vášnivá pečeť
Ne už nemusíš nikdy brečet
Když jsem opět nalezl
Své velikánské štěstí
Budu si stát při něm
Byť je to na druhý pokus
Nebudu už tě opouštět
Byl bych blázen
A proklel by mě celý svět
Dneska to jsou přesně tři roky
Od našeho prvního vzkazu
A já ti moc děkuji
Že i přes všechnu bolest
Jsi stále se mnou
Možná právě proto
Čím dál víc tebe miluji
hurá do nového rána, svět je zase o něco barevnější :)
08.07.2013 23:42:57 | Tenflipskáj Dysfunkt
do nového rána to sedí...jsem si četl ten tvůj koment o pauze na noční:D. jj, je to krásné když je vše barevné:).
09.07.2013 07:34:15 | JohnyD.
to jsem rád, že jsem ti zpestřil noční :D
09.07.2013 11:07:13 | Tenflipskáj Dysfunkt
taky jsem tomu nemohla uvěřit...a bylo to moc krásné všechno a ještě bude :-*
08.07.2013 23:34:17 | Jiná