Anotace: není tu nic k pochopení a zase naopak - není tu nic k nepochopení (:-D
mix myšlenek a údivů
teď chceš mne líbat
(a včera zas kousat)
tvé ruce mne hladí
včera jsem však tady
trpěl zmíral a ne hlady
jak vpleten do kola zrady
někdys - zmaten - nevím rady
když otvíráš se jak se zlíbí
kde kdo kde co snadno slíbí
slovíčky, jež předem zradí
proč já v tvých úletů době
jsem tu a ty »na oslavě«
nejsem s tebou ani v tobě
tak proč jsi tam - i v mé hlavě?
Fakt nevím, nevím proč právě
když bůhví kde v nocích bloudíš
jinde horký dotek loudíš
nechávám dveře časných rán
v důvěře vlastně bezdůvodné
vždy! otevřené dokořán
když sakra dobře vím, že se rty
s v tobě ukrytými čerty
nejsou vážně žádné žerty
a tak tu teď tady hulím Sparty
myslím na tvé čerty, na rty
na náš vztah jak ze skla křehký
fakt! to vůbec nemám lehký