Anotace: Oculi sunt in amore duces.
Pamatuji si ten den
Kdy z tvé krásy jsem oněměl
V tvých očích blankytné modři
Topím se jak v sedmero moří
Když do vlasů mohl jsem Ti rukou zaplout
Všechny svaly radostí stačily napnout.
Že o Tobě sním v noci potají
Jsou to sny až se dech zatají
Větrem být bych si přál
S tvými vlasy pořád si hrál
Chtěl bych být tvým sluncem hřejivým
Šampáněm šumivým
Být ti oporou v dobrém i zlém
Vše začalo tím dnem
Kdy do dveří vstoupil anděl
Možná do mě blesk uhodil
A hrom zahřměl
Já se zarděl
Tohle vypisuju básničkou
Pro dívku s vlčí tlapičkou
Moc pěkné, neměnila bych na tom nic. Dostat tuhle báseň od někoho, tak nestojím už o nikoho :) Krásná, líbí se mi.
23.12.2013 02:26:16 | Hopsinka
Myslím, že se jí to bude líbit. Pro kvalitu verše bych ale raději volil třeba ABAB.
11.07.2013 20:31:05 | Robin Marnolli