*
stříbrostrunná lyra
zkřížila tóny s gotickým rockem
dokonale
nespoutaně
zalévají údolí duší
šplhají na vrcholky hor
tuší
zmocňují se zapomnění
..můj dech
prchá na lože tvých rtů
skládá na ně břímě slov
i vzdechů..
v náruči hudby spočinou
zasaženi
chvějivým hlasem
nasyceni
tajeným dechem
*
trochu rock a trochu hory
seznam rozházených not
zapomnění bez pokory
hlas při dechu tajemnot
trochu hudby v křiku trubky
v nespoutaném raportu
náruč vzdechů, pohyb prudký
prchá na lože tvých rtů
16.07.2013 08:45:57 | echinacea