Jsi vše

Jsi vše

Anotace: Potřebuji...

Najdeš mě zde
Mluv ke mně
Chci tě tu cítit
Potřebuji tě slyšet
Jsi světlo
Které mě vede
Na všechny místa
Kde najdu klid.
Jsi síla,
Co mě drží jít dál.
Jsi naděje,
díky které nepřestávám věřit.
Že moje duše není tak černá
Jsi můj účel
Jsi všechno.
Jak vedle tebe můžu stát a nebýt Tebou ovlivněn?
Chceš mi říct, jak může být něco lepšího než tohle?
Uklidíš bouře,
A necháš mě odpočinout.
Držíš mě v obětí,
Nenecháš mě padnout.
Ukradla jsi mi srdce,
A vyrazila mi dech.
Chceš si mě vzít?
Vzít mě teď hlouběji?
Způsobila jsi, že jsi vše co chci,
Jsi vše co potřebuji
Jsi všechno,
Všechno.
Jsi vše co chci,
Jsi vše co potřebuji

Autor Mausik, 12.07.2013
Přečteno 557x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel