Anotace: ...co je i není :)
Krásná
jak voda ve víru i příboj
jsi...
Hebká
jak koberec utkaný z rána
jsi...
Svěží
jak čisté svědomí
a rosa v kolejích
se zdáš...
Utkaná
ze slunečních erupcí a z kruhů z mosazi
jsi...
Líbivá
jak hudba Mozarta
si zníš...
Ohnivá
jak vítr ve strunách španělských kytar
jsi...
Záhadná?
Jasná?
Bělavá?
Sivá?
Postůj a řekni mi:
Jsi?