Do němoty
Anotace: někdy už nic jiného ani nezbude
Ty, kolébána v cizím člunu
Já, tichý, s panákem rumu
Ty, utrhlá cizí manžeta
Já, zoufale pijíc ferneta
Ty, jen jeho osobní vílou
Já, mazlící se s tekilou
Ty, pro něj zrozenou dívkou
Já, opíjím se tvojí slivkou
Ty, on a v posteli je živo
Já, deprese a zvětralé pivo
Ty, krásná, čístá, nevinná
Já, v ruce flašku od vína
Ty, jedna jediná holá věta
Já, vodka a ruská ruleta
Ty, jeho chtíče volná brána
Já, nádech a poslední rána
Komentáře (2)
Komentujících (2)