Blance
Děvče moje nejmilejší,
opravdu tě mám moc rád
Tohle nejsou planá slova,
za tím já si můžu stát
Vím, že nejsem právě jemný,
tvrdou slupku jistě mám
City moje říkaj věř mi,
bez tebe bych byl tak sám
Zamysli se nad tím vzkazem,
byl bych tomu vskutku rád
Místo básně, na mou duši,
polibek bych chtěl ti dát
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, paneach
Komentáře (5)
Komentujících (5)